31 January 2008

DEAD IDEAS (Ser) - Rejection , cassette


Interesting metal from Serbia,a band that evolved from punk to Metal,with a good female vocalist.They had few more releases,and left a mark on the Serbian underground scene.This one comes as request from ZlaBuka forum,so this upload is dedicated to all visitors of the forum!

Tracks;
01.Rejection
02.Stop
03.No reason to try
04.Question of trust

DEAD IDEAS - REJECTION , CASSETTE 1994

9 comments:

7inchcrust said...

hey,i ve been looking for this,i have posted Welcome to abyss 7" and Where to? tape in my blogs but i didn't have Reaction. thanks!

Anonymous said...

rejection bro:).
rejection is classic in my eyes, especially question of trust song, Listened them over and over for fakin years.

Anonymous said...

Znacajan bend koji moras da slusas vise. Zaisto je dobro da si odabrao najzad mediafire, to je mnogo lakse za tvoje posetioce jer inace imamo puno problema sa rapidshare (bez registracije samo jedan file u 3 sati). Sa miediafire to je sada sasvim drugacije i jednostavnije. Hvala ti puno za tvoj rad.

Alexcro said...

Dragi Nedjeljko,drago mi je da nailazis na stvari koje te zanimaju.Sto se rapidsharea tice,(ako ne skidas na poslu,odnosno na zajednickom serveru)vjeruj mi,dovoljno je skinuti se s neta (bas disconnect) i vratiti se opet na net.Uopce nema ogranicenja u tom slucaju.Mediafire sam odabrao kao drugu opciju,posto rapidshare nakon odredjenog vremena i skupljenih bodova i odredjenog free accounta blokira ti fileove,a ja sam na cifri od 400 fileova!!Poludio bih da mi ih blokiraju,onda bi znacilo da sam sve ovo radio za nista.A na mediafire,prvi upload su mi izbrisali zbog autorskih prava,sto znaci da mogu uploadati samo demo snimke i manje poznate bendove,pa moram koristiti oba,i RS i MF.
Svejedno,hvala ti puno za posjetu.Zelim ti ugodnu zabavu ovdje.

Anonymous said...

wow... dead ideas su bili prvi hardcore bend koji sam gledao uzivo. to je bilo maja 13. '95 u beogradu. slusao sam hardkor i pre toga ali zbog politicke situacije nisam bio po koncertima. tada sam ziveo u vukovaru i situacija nije jos bila ok. anyways.. sada sam u kanadi i iz dosade sam trazio DI na netu i naletio na ovo. zaista a blast from the past. ako ne najznacajniji onda barem (uz razlog za) meni najdrazi bend. pedja london

Alexcro said...

E pa,Pedja,jako mi je drago ako sam ti vratio malo starih dobrih vremena..

Vagabond said...

Ejj, bas ubacih D.I. Promo tape iz 92-e. U fazonu da se malo podsetim stare dobre HC scene, tih sjebanih godina. I kao ajd da vidim ima li tragova na netu kao i nesto za skinuti. Ako kucas dovlojno, otvorice
se. Thanx za ovo. Ako treba ovo sto imam, kucaj :)

Alexcro said...

Kuc kuc...

anti said...

thanks a lot for this, i've been looking for that for a long time.
it sounds really really good.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails