28 October 2007

DJECA S GROBLJA (Cro) - Total anti , demo 1994



How to describe it?There`s no info on this band,and it seems like it was just a project from some guys from Slavonski Brod,and they lasted just for a year.But here we`re talking about a high quality Melodic Death Metal,it is a pity that bands like this one end their carreers so early.Anyway,enjoy this one.Contributed by Metalstorm (thanks man!).

Tracks;
01.Djeca s groblja
02.1 gitara
03.Dratorij
04.2 gitara
05.Cosa
06.Isus
07.3 gitara
08.Apokalipsa
09.4 gitara
10.Inkvizicija
11.5 gitara
12.No limit
13.Cosa (2 verzija)

DJECA S GROBLJA - TOTAL ANTI , demo 1994

3 comments:

Anonymous said...

Jebeno hvala za ovo.
Trajali su vise od govinu dana.
RobertMedjugorac (pjevac i basist) je totalni perfekcionist i posjeduje vise verzija ovog albuma sa vise instrumenata i promjena.Nikada nije izdao album jer on sam nije htio.Mogao je odmah da mu je to bila namjera.Hvala na linku,ovo trazim vec godinama.

Alexcro said...

Hvala tebi na ovim informacijama!!!

Anonymous said...

Ja imam hrpu informacija o njima.Trajali su od 1989. kada su se bassist/pjevac i gitarist napijalo sastali ispred robertove zgrade.Poznaju se iz glazbene škole i tako je 1989. nastala prva pjesma djeca s groblja.Ne posjeduje vise verzija.Ima jedna verzija u kojoj je trebala biti bolja produkcija od neke nezavisne njemacke izdavacke kuce masacre records.U "boljoj" verziji su trebale bit +4 nove pjesme + violina.no kako je reobertovo znanje o glazbi raslo pocela ga je vise zanimat klasika pa je ohladio je od tih stvari i album nikad nije izdan nakon sto su ga platili...za više informacija kontaktirajte me s pitanjima na iron.marin@hotmail.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails