21 June 2007

BLOCKADE RUNNER (Cro) - Agony , demo September 1992

A very young (well,at their beginnings..) Thrash Heavy Metal band from Pula,and if I am not wrong,this is their first demo.Later,this one was released on a split-cassette release with another band from Pula,Kriza (maybe I will post also Kriza,even I think that BR were way way better than Kriza on that tape-and not only there..)..They were pretty successful in the Croatian underground Metal scene,and in the future I will post some more stuff from them.

Tracks;
01.Unending bloodshed
02.Eternal poverty
03.Punishment for innocent
04.Pictures from hell`s war
05.Fight for your rights (live)

8 comments:

Anonymous said...

ovo je puno, puno bolje nego njihov drugi demo iz 95!

Anonymous said...

uh, meni je totalno obrnuto iako je i ovaj prvi imao svoju draž i da je bolje produciran( a i mogao je ali je bio extremno brzo napravljen) bio bi dosta dobar.Iako je to subjektivno misljenje jer sam inace vokal i gitarista ovog benda puno mi je drazi demo iz 95.-e.U svakom slucaju poceli smo raditi na novom materijalu koji bi trebao pomesti sve do sada snimljeno ali 'ko zna--mozda ce mnogima biti smece :)

Alexcro said...

Oho,Tomo,welcome.Pa sto ne kazes da si to ti?I sto kazes,Bloketi opet zajedno??Znaci,mozda i izvedemo paket snova Devastation+Blockade Runner??Samo da se razumijemo,STAY THRASH!

Anonymous said...

devastation+blockade runner...odlicno! Mi smo spremni za par mjeseci pa ako bude moguce i par konc. zajedno.Nema beda!

Anonymous said...

pa ne kazem ja da je "The Other Way Round" sranje, nego ja obozavam taj klasican Thrash, zato preferiram "Agony". Bolja produkcija? Mislim da je to bas ovako prava Thrasherija! Otkad sam si "Agony" skinuo ga slusam viseput dnevno ;) Svida mi se vise nego Anesthesia, Kain i Drinking Skull...jedino Devastation ostane nedodirljiv, hehe...
Jedva cekam cuti novi BR demo! Stvar "Heavenward" je klasika!

Alexcro said...

I ja jedva cekam novi BR,nadam se da ce mi ga Tomo proslijediti i dozvoliti mi postanje ovdje...i hvala za kompliment,hehe...

Anonymous said...

Ej Tomo, imas mozda sta od tvog starog banda Crypta? Koji rehearsel ili cak i demo??? To bi me stvarno zanimalo! Kako ste zvucili???

Anonymous said...

od crypta nazalost nista..prekratko je to trajalo.Imali smo snimljenu jednu probu ali to se negdje zagubilo.Vjeruj mi nisi nista propustio.Takodjer hvala na komplimentima.

Sto se tice novog dema Alex, naravno da imas dozvolu.Bit ce proslijedjen.UH jedva cekam snimanje :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails